APIE MUS

Apie 1996 metus, Lietuvoje virtą bulvę, skirtą karpių masalui, pradėjo keisti virtinukai, angliškai vadinami boiliais. Tuo pačiu metu ir prasidėjo lietuvių alchemikų burtai, norint suminkyti kažką, labai patrauklaus mūsų ežerų karpiams. Laikui bėgant, masalo sudėtis tobulėjo, jo sudėtį papildydavo vis daugiau naudingų medžiagų, kurios tarpusavyje buvo derinamos, kad pavyktų išgauti kuo patrauklesnį ir geriausiai subalansuotą boilį.

Panašiu laiku, receptų kūrimu ir tobulinimu, užsiėmė ir mūsų įmonė. Po daugelio metų bandymų ir testavimų, pagaliau Lietuviškas boilis išvydo dienos šviesą.

Kas diena bandome pasiekti geriausią rezultatą ir atrasti labiausiai karpiams patinkančius masalus, kuriais dalinamės su jumis!